Strona główna
Dziennik elektroniczny
Obiady
Plan lekcji
Dokumenty
Mistrz wychowania
Pedagog i psycholog
Wydarzenia 2017/2018
Wydarzenia 2016/2017
Konkursy
Bezpieczna szkoła
Owoce w szkole
Jubileusz 100-lecie
Stow. "Dwie Jedynki"
Rada rodziców
Samorząd
Hymn szkoły
Budowa i remont
Historia szkoły

16-02-18

 

 

Płatności za obiady należy dokonywać przelewem na rachunek bankowy:
Szkoły Podstawowej Nr 1 w Mińsku Mazowieckim

19 9226 0005 0024 4616 2000 0020 /Bank Spółdzielczy/

(do dnia 10 każdego miesiąca).

W tytule przelewu należy wpisać "płatność za obiady", imię i nazwisko ucznia, klasę.

 

Osoby, które wpłacają za obiady przelewem proszone są o ustalenie opłaty za bieżący miesiąc z intendentem szkoły
pod nr tel. (25) 758-21-22 wew. 115

Nieobecność dziecka na obiedzie można zgłaszać intendentowi szkoły bezpośrednio lub pod numerem telefonu (25) 758-21-22 wew. 115
najpóźniej do  godz. 9:00 tego samego dnia.
Tylko zgłoszona wcześniej nieobecność dziecka będzie uwzględniana przy odpisach przy opłacie za następny miesiąc.

Opłata za obiady w LUTYM wynosi 70,00 zł

Dla „0” oddziałów 10- godzinnych wynosi 140,00 zł

 

Wpłaty w szczególnych przypadkach będą  przyjmowane u intendenta

 w  dniach od   01 – 10 lutego 2018 r.  pokój nr 8 /parter/

 

Płatności za posiłki oddziałów 10- godzinnych
dokonywane są wyłącznie na podany powyżej rachunek bankowy Szkoły Podstawowej nr 1

 

Drodzy Rodzice i Opiekunowie,

Ze względu na wzrost cen żywności od 1 stycznia 2018 r. wzrasta stawka za posiłki:

-cena jednego obiadu wynosi 3,50 zł.

- dla zerówek 10-godzinnych całodniowa stawka żywieniowa wynosi 7,00 zł.

Z poważaniem Intendent

 

    Przypominamy, że opłat za posiłki należy dokonywać do dziesiątego dnia każdego miesiąca
(Wpłata powinna być odnotowana 10 dnia każdego miesiąca na szkolnym rachunku bankowym)

 W przypadku braku potwierdzenia wpłaty w w/w terminie dziecko nie będzie mogło korzystać z dożywiania.

PROSIMY  O PRZESTRZEGANIE TERMINU PŁATNOŚCI

 
 

JADŁOSPIS  19 lutego - 23 lutego

  

Poniedziałek 19.02.18

Zupa pieczarkowa (1,7,9*)

Kurczak w sosie słodko-kwaśnym z makaronem (1,3,6,7,9*)

Sok

 

Wtorek 20.02.18

Zupa owocowa z makaronem (1,3,7*)

Gołąbki (1,3,7,9*), ziemniaki,

Kompot

 

Środa 21.02.18

Zupa kapuśniak (1,9*)

Polędwiczki wieprzowe (1,3,7*), ziemniaki, fasolka szparagowa (1,7*)

Sok

 

Czwartek 22.02.18

Zupa zacierkowa (1,3,7,9*)

Pierś z kurczaka (1,3,7*), ryż, surówka z marchwi (1,3,7*)

Kompot

 

Piątek 23.02.18

Zupa ogórkowa (1,7,9*)

Makaron z serem (1,3,7*)

Sok

 

Jadłospis może ulec niewielkim zmianom.

 

                                          

  *numery oznaczają alergeny występujące w potrawach (patrz wykaz alergenów)

 
 

Lista 14 alergenów występujących w żywności:

1.  gluten

2.  skorupiaki i produkty pochodne

3.  jaja i produkty pochodne

4.  ryby i produkty pochodne

5.  orzeszki ziemne, arachidowe i produkty pochodne

6.  soja i produkty sojowe

7.  mleko i produkty pochodne (z laktozą włącznie)

8.  orzechy (pozostałe) i produkty pochodne

9.  seler i produkty pochodne

10. gorczyca (w tym musztarda)

11. sezam i produkty pochodne

12. dwutlenek siarki i siarczyny w stężeniu powyżej 10mg/l w przeliczeniu na SO2

13. łubin i produkty pochodne

14. mięczaki i produkty pochodne

 (Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady UE Nr 1169/2011 z dnia 25 października 2011r. w sprawie przekazywania konsumentom informacji na temat żywności.)

do góry

Strona główna Dziennik elektroniczny Obiady Plan lekcji Dokumenty Mistrz wychowania Pedagog i psycholog Wydarzenia 2017/2018 Wydarzenia 2016/2017 Konkursy Bezpieczna szkoła Owoce w szkole Jubileusz 100-lecie Stow. "Dwie Jedynki" Rada rodziców Samorząd Hymn szkoły Budowa i remont Historia szkoły

Ostatnia aktualizacja tej witryny 16-02-18